Carrière

Profiel TOPIC'er

De TOPIC’er is een hoogopgeleide, energieke en communicatief vaardige specialist die een goede technische bagage combineert met een prettige persoonlijkheid.

Profiel TOPIC’er

Waarom TOPIC?

Embedded in your future. Deze belofte is de ook reden dat veel ambitieuze engineers kiezen voor een loopbaan bij één van de onderdelen van TOPIC. Werken bij TOPIC betekent werken aan state-of-the-art projecten en aan je eigen ontwikkeling.

Vacatures

Opleidingen

De TOPIC Academy staat garant voor een verbreding en verdieping van je kennis. Deze workshops, trainingen en cursussen richten zich niet alleen op je technische ontwikkeling; persoonlijke ontwikkeling staat bij ons ook hoog in het vaandel.

Bekijk onze Opleidingen
Vacatures

We hebben voldoende vacatures en zijn altijd op zoek naar nieuwe collega’s. Zo zijn wij voor TOPIC Software Development op zoek naar Software Engineers en Designers en voor TOPIC Hardware Development naar FPGA Engineers en Designers.

Bekijk onze Vacatures
TOPIC Employment Benefit Program

Naast het uitstekende arbeidscontract bieden wij je het Employment Benefit Program. Dit is een pakket aanvullende arbeidsvoorwaarden waarvan een aantal componenten door jou ‘op maat’ gemaakt kan worden. Ook bieden wij je bij TOPIC goede begeleiding en coaching door je Business Manager en door collega’s en beschikken we over uitgebreide mogelijkheden om te kennis te vergroten door middel van het volgen van trainingen, workshops en seminars.

TOPIC Employment Benefit Program
Maak kennis

Natuurlijk kun je meteen bij ons solliciteren. We hebben voldoende vacatures en zijn altijd op zoek naar nieuwe collega’s. Maar je kunt je ook eerst oriënteren. Zo mag je vrijblijvend eens bij ons een kop koffie komen drinken om de sfeer te proeven en om te komen verkennen.

Maak kennis