Bij Topic Healthcare Solutions maken we gebruik van digitale gezondheidszorg en daarmee bieden we een nieuw perspectief op de klinisch werkstroombeheer, zowel in als rond de operatiekamers.

Onze missie is om ziekenhuizen oplossingen aan te bieden die het echte verschil maken, zoals zorgdragen voor de werkstroomefficiëntie, de verbetering van het middelengebruik en het tijdig ondersteunen en informeren van patiënten en personeel met persoonlijke informatie.

Het WISH-systeem (Workflow Improvement System for Hospitals) is een dynamische oplossing die slimme sensoren – volledige gebaseerd op kunstmatige intelligentie- leert en gebruikersspecifieke communicatiestrategieën combineert. Hieruit volgt op maat gemaakte, ‘on-time’ informatie gebaseerd op ‘real-time’ detectie van processen in ziekenhuizen en klinieken, zodat zij in staat zijn om betere beslissingen te nemen en alle middelen optimaal kunnen benutten. Belangrijk om te weten is dat wij ISO: 27001 gecertificeerd zijn en voldoen aan AVG/GDPR.


Heb je ook de behoefte om je producten beter, slimmer en gezonder te maken? Wij houden wel van een uitdaging.