Mike Looijmans spreekt tijdens de Embedded World Conference - TOPIC annuleert deelname conferentie wegens corona cirus

Nuremberg Messe, Nuremberg Germany | 26 feb. 2020 t/m 26 feb. 2020

NOTE: TOPIC annuleert deelname aan de  World 2020 conference in Nuremberg wegens corona virus
Gezondheid en welzijn van onze collega's, hun families en ieder ander is voor ons zeer belangrijk. Na het volgen van de ontwikkelingen van het corona virus en de laatste updates rondom de verspreiding binnen Europa heeft ons doen besluiten geen risico te willen nemen. Daarom heeft TOPIC de deelname aan de Embedded World Conferentie geannuleert. Onze System Expert, Mike Looijmans zal dan ook niet meer presenteren op 26 February a.s. 

We bedanken de organizatie van de Embedded World voor het begrip en hopen in de toekomst weer deel te nemen aan dit evenement. 

De paper van Mike Looijmans: ‘From design to run-time: a practical approach for reconfiguration' zullen we volgende week delen via onze website.

____________________________________________________________________________________________________________________________________

Op 26th Februari a.s. presenteert Mike Looijmans, System Expert bij TOPIC, tijdens de Embedded World Conferentie 2020.  In zijn presentatie ‘From design to run-time’ deelt hij zijn visie op een praktische benadering van reconfiguratie.

Registration for Embedded World Conference 2020

Aanmelden voor de presentatie van Mike Looijmans kan via de website van de Embedded World Conferentie: Registratie Embedded World Conferentie - Presentatie Mike Looijmans

General info
Datum        : 26 februari 2020, 14.00 uur (SESSIE 10.4 IISoC V - System Technology II)
Locatie       : Nuremberg Messe, Nuremberg, Duitsland


Heb je ook de behoefte om je producten beter, slimmer en gezonder te maken? Wij houden wel van een uitdaging.

Andere interessante events