Healthcare solutions

Ons bedrijf

Missieverklaring

“We bring technology and workflow together”

Over ons

Topic Healthcare Solutions is een technologiebedrijf dat nieuwe oplossingen voor klinische werkstromen introduceert door gebruik te maken van geavanceerde digitale technologieën.

Wij analyseren nauwkeurig de processen binnen een klinische omgeving en optimaliseren deze met behulp van onze geavanceerde technologie.

Topic Healthcare Solutions is een nieuwe onderneming binnen de Topic Group. Topic is al ruim 20 jaar een bekende, vertrouwde partner in de markt voor hoogwaardige medische oplossingen. Met onze producten zijn wij onze klanten over de hele wereld van dienst.

Onze oplossing

Door het combineren van onze kennis van klinische werkstroomprocessen, slimme sensoren, wiskundige modellen en zelflerende algoritmen streeft het team van Topic Healthcare Solutions ernaar om de complexiteit van uw klinische processen om te vormen tot een transparante en soepel lopende werkstroom.

Onze WISH-oplossing voorziet uw organisatie van real-time planning updates, controle op aanwezigheid van benodigde instrumenten en informatie over de locatie van patiënten. In feite zorgt WISH ervoor dat u alle informatie krijgt die u nodig hebt om alle activiteiten in uw klinisch centrum of afdeling soepel te laten verlopen.

Betere dienstverlening, hogere patiëntveiligheid, medewerkers die zelf hun werkzaamheden beter kunnen plannen en daardoor uiteindelijk een efficiënter functionerende organisatie zijn een aantal van de vele voordelen.

Blijf op de hoogte

Onze producten

Ons eerste product is WISH, een dynamische oplossing voor uw OK en cathlab.

Door het continu meten van het gebruik van instrumenten detecteert WISH de relevante stappen in een operatieprocedure. Op die manier kan een nauwkeurige eindtijd worden bepaald en worden de daarop volgende operaties dynamisch opnieuw herpland.

WISH kan eenvoudig worden geïntegreerd in de bestaande ziekenhuisinfrastructuur.

Lees meer

Dit project wordt mogelijk gemaakt door:

Onze technologie

Het hart van WISH bestaat uit een complete infrastructuur van hardware en software. Deze bestaat uit slimme sensoren voor het detecteren van het gebruik van apparatuur, modules voor patroonherkenning en intuïtieve interfaces.

We maken gebruik van wiskundige modellen en zelflerende algoritmen voor het berekenen van de eindtijden van procedures en het coördineren van hierop aansluitende werkstromen. Op deze manier creëren we een zorgvuldig uitgebalanceerde set van werkstromen.
Ons systeem is beschikbaar als verschillende losstaande modules, of als een totaal systeem inclusief een naadloze integratie met uw bestaande ziekenhuismanagementsystemen.

Onze research

De combinatie van fundamenteel onderzoek samen met universiteiten en productontwikkeling binnen Topic Healthcare Solutions staan garant voor een optimaal resultaat tijdens iedere stap van de ontwikkeling van onze producten.

Samen met test-ziekenhuizen en onze gebruikersgroepen specificeren we voortdurend nieuwe functionaliteit voor toekomstige uitbreidingen.

Onze klanten

Onze klanten variëren van openbare ziekenhuizen en privéklinieken tot academische medische centra.

Wij bieden oplossingen voor de volgende afdelingen:

 

Operatiekamers

Dankzij onze oplossingen wordt de voortgang van de processen binnen de OK inzichtelijk gemaakt; u ervaart direct het voordeel van real-time updates van OK-procedures, ongeacht het aantal onverwachte verstoringen in de werkstroom. Voorkom te lange wachttijden voor uw patiënten, verminder de hoeveelheid stress bij uw personeel en biedt uw patiënten de optimale veiligheid.

 

Cathlabs, diagnostische procedures en therapeutische behandelingen

Zorg voor maximale prestaties binnen uw afdeling door een soepele uitlijning van de werkstroom, op alle niveaus. Coördineer uw teams, patiënten en apparatuur met behulp van een dynamische planningsupdate.

In de toekomst biedt ons systeem eindeloze uitbreidingsmogelijkheden. Dankzij nieuwe technologische ontwikkelingen zullen we in staat zijn om andere uitdagingen aan te pakken, zoals het volgen en ondersteunen van u en uw patiënten, van de voordeur tot aan de kliniek en weer terug naar huis