08 11 2017

High Tech NL 28 november te gast bij TOPIC

Nieuws

Overzicht

Op dinsdag 28 november organiseert High Tech NL in samenwerking met Topic een netwerkbijeenkomst voor de leden van de vereniging, dit is dé kans om elkaar te ontmoeten en tevens een kijkje achter de schermen te nemen bij het organiserende lid.

Gastvrouw Esther Roghair, Business Manager van TOPIC:

“TOPIC ontwikkelt embedded systemen, waarbij innovatie, een duurzame relatie en groei centraal staan. Wij zijn partner in de ontwikkeling van uw product, vanaf concept tot en met de commerciële release. Hierbij maken we gebruik van onze jarenlange ervaring in de ontwikkeling van systemen waarin embedded software en hardware een grote rol spelen. Deze projecten voeren we uit vanuit ons innovatieve kantoor in Best, waar we u graag ontvangen voor een rondleiding. Als gastspreker zal Chris Verhoeven, robotwetenschapper en Associate Professor op de afdeling Microelectronics van de TU Delft, ons zijn visie laten zien op de rol van robots in onze toekomstige samenleving.”

 

Gastspreker Chris Verhoeven, robotwetenschapper en Associate Professor TU Delft:

“Robots gaan de maatschappij veranderen. Big Data gaat de maatschappij veranderen. Internet of Things gaat de maatschappij veranderen. Er komt veel op ons af en we willen ons er graag op voorbereiden. Maar waar moeten we ons eigenlijk op voorbereiden? Hebben we ons in 1980 voorbereid op een maatschappij die zou uitvallen wanneer internet zou uitvallen? We wisten in die tijd niet eens of we wel met micro-elektronica wilden beginnen. En nu komen er duidelijk (minstens) drie grote veranderingen op ons af. Of eigenlijk maar één grote. De “Robotic Trinity” komt eraan. En wanneer die uitvalt, stopt de maatschappij. Maar misschien vallen wij wel uit…”

 

Programma

16.00 uur | Inloop

16.30 uur | Inleiding High Tech NL
16.40 uur | Presentatie door gastvrouw: Esther Roghair, TOPIC
17.00 uur | Presentatie door gastspreker: Chris Verhoeven, TU Delft
17.30 uur | Rondleiding
18.00 uur | Netwerkborrel
ca. 19.00 uur | Einde bijeenkomst

 

Locatie

TOPIC
Materiaalweg 4
5681 RJ Best

Parkeren: niet onder de overkapping van de KARWEI.

 

http://www.hightechnl.nl/actueel/agenda/high-tech-nl/high-tech-nl-te-gast-bij-topic