24 08 2017

MedtechMeeting 5 oktober op locatie Topic Embedded Systems

Nieuws

Overzicht

Op donderdag 5 oktober organiseert MedtechPartners in samenwerking met Topic Embedded Systems een MedtechMeeting waar nieuwe vindinginbrengers hun medische innovatie delen en een hulpvraag aan het partnernetwerk stellen.

 

De MedtechPartners versnellen de ontwikkeling van medisch technologische innovaties in het proces om van idee tot marktrijp product te komen. Tijdens de MedtechMeetings brengen zij ondernemers met een specifieke ‘hulpvraag’ gericht in contact met de partners die deze hulpvraag kunnen beantwoorden. Heb je als starter moeite met het in contact treden met ziekenhuizen om je klinische validatiestudies op te zetten? Of kom je niet verder met het uitontwikkelen van je prototype? Slechts enkele voorbeelden van hulpvragen die ondernemers bij MedtechPartners kunnen stellen.

 

De MedtechMeetings

  • 4 keer per jaar komen al de partners samen tijdens de MedtechMeetings.
  • Per meeting pitchen 5 innovatieve medisch technologische startups hun inventie.
  • Na het geven van de pitch stelt de ondernemer zijn hulpvraag aan de partners die in de zaal zitten.
  • MedtechPartners zorgt ervoor dat de geïnteresseerde partners en de ondernemer met elkaar in contact komen.

 

Het bestuur van de stichting MedtechPartners bestaat uit een aantal vertegenwoordigers uit de partnergroep en neemt een actieve rol in bij de bepaling van de lange termijn koers van MedtechPartners. De uitvoering van de strategie wordt gerealiseerd door werknemers van KplusV.

 

Reserveer de volgende gegevens dus alvast in uw agenda:

Datum: donderdag 5 oktober
Tijdstip: 14.00 tot ± 17.30 uur

Wilt u meer informatie of een MedtechMeeting vrijblijvend bijwonen? Neem dan contact op.