09 10 2017

MedTechMeeting te gast bij Topic Embedded Systems

Nieuws

Overzicht

Donderdag 5 oktober waren de MedTechPartners te gast bij ons in Best. Met ruim 50 gasten, 4 vindinginbrengers en een netwerkborrel een zeer geslaagde bijeenkomst.

Onze gasten, leden van de MedTechPartners, genodigde gasten en de vindinginbrengers kwamen vanaf twee uur op kantoor en werden ontvangen in onze bezoekersruimte met een kop koffie of thee en wat lekkers. Om half drie startte Bart Blokhuis, bestuurslid van de MedTechPartners, de bijeenkomst. De bijeenkomst zelf werd gehouden in ons auditorium. Hierna mocht Esther Roghair, Business Manager, iets vertellen over Topic Embedded Systems.

Vervolgens mochten de eerste twee vindinginbrengers, Plasmacure en Tubanti, hun pitch doen en hun hulpvragen stellen. Leuke pitches waarop veel vragen uit de zaal kwamen. Tijdens de pauze verzorgde Topic twee demo’s van projecten, om te laten zien waar we ons zoal mee bezighouden.  En na deze break mochten de twee andere vindinginbrengers, Mencius Medical en IV Ware, hun pitch doen. Ook op deze pitches ontstond genoeg reactie.

Het idee achter de MedTechPartners is deze vindinginbrengers direct in contact te brengen met partijen die ze kunnen helpen. Dit is dan ook direct gebeurd. Tijdens de afsluitende netwerkborrel is er ook al veel tot stand gekomen.