Onze expertise

Profiel klanten

Het klantenbestand van TOPIC Embedded Systems is zeer gevarieerd. Dit loopt uiteen van multinationals als ASML, Philips, Bosch, VanDerLande Industries en Oce/Canon tot middelgrote ondernemingen als TomTom en Vialis naar start-ups en spin-offs. TOPIC heeft haar klantenbestand onderverdeeld in een vijftal clusters.

Clusters

FPGA

Vanaf de start van TOPIC Hardware Development hebben wij de keuze gemaakt voor specialisatie in board-design en FPGA-ontwikkeling. Zodoende zijn wij een samenwerking met Xilinx Inc. uit San José (VS) aangegaan dat erin heeft geresulteerd dat wij sinds april 2013 Xilinx Premier Member zijn geworden.

Meer over FPGA

Way of working

De ontwikkelprojecten voor onze opdrachtgevers worden uitgevoerd op ons kantoor in Best waar we beschikken over actuele ontwikkelomgevingen, een eigen lab, tools en processen om tot een succesvolle ontwikkeling van producten te komen

Bekijk onze Way of working
Software

Binnen software-ontwikkeling hebben wij expertise opgebouwd vanaf low-level driver development naar applicatie-ontwikkeling tot en met de ontwikkeling van user interfaces, op alle denkbare platformen. Zeker gezien de opkomst van smartphones is de ontwikkeling van mobiele app’s voor iOS en Android ook één van onze werkvelden geworden.

Software
Hardware

De engineers van TOPIC Hardware Development zijn gedreven engineers met meestal een flink aantal jaren ervaring. Zo zijn wij in staat om samen met onze klanten de beste oplossing te selecteren die kan leiden tot een korte of langere inzet van TOPIC-engineers in een project of het uitbesteden van (een deel van) de hardware-ontwikkeling naar TOPIC.

Meer over onze Hardware
Projecten

TOPIC’s interne projectenorganisatie heeft inmiddels een aanzienlijk track-record opgebouwd in het intern uitvoeren van complete of deelprojecten voor klanten. Onze projectaanpak is gebaseerd op Agile/Scrum en is gecertificeerd volgens ISO13485.

Bekijk onze Projecten
Innovatie

Door de inbreng van TOPIC’s kennis en ervaring brengen onze klanten hun product beter, sneller en innovatiever op de markt. Mede door onze expertise maken wij de wereld elke dag een stukje beter, gezonder en slimmer.

Naar Innovatie