Profiel klanten

Intensieve relaties

Het klantenbestand van TOPIC Embedded Systems is zeer gevarieerd. Dit loopt uiteen van multinationals als ASML, Philips, Bosch, VanDerLande Industries en Oce/Canon tot middelgrote ondernemingen als TomTom en Vialis naar start-ups en spin-offs. Kenmerkend voor ons klantenbestand is de vaak lange en intensieve relatie die wij met al onze klanten hebben.

Innovatie

Eén ding hebben al onze opdrachtgevers gemeen: het zijn allen ondernemingen actief in de high-tech sector en gedreven door techniek die mede door de inbreng van TOPIC hun product beter, sneller en innovatiever op de markt kunnen brengen.

Bekijk de clusters

Intensieve samenwerking

De redenen van onze klanten om zaken te doen met TOPIC Embedded Systems kunnen zeer divers van aard zijn. Er is bijvoorbeeld een product-idee maar de klant heeft geen kennis hoe dit te vertalen naar hardware en software. Of een bepaalde opdrachtgever overweegt een bepaalde technologie in te zetten en vraagt TOPIC om hier onderzoek naar te doen. Of een klant vraagt ons om en architectuur-scan te doen. Ook kan het zijn dat de klant een complete productontwikkeling wil uitbesteden naar TOPIC. Allemaal redenen voor een gedegen samenwerking om er voor te zorgen dat onze opdrachtgevers hun producten en systemen beter, sneller en innovatiever op de markt kunnen brengen. Mede door onze kennis en expertise maken wij de wereld elke dag een stukje beter, gezonder en slimmer.

Gemak van zakendoen

En of wij onze klanten nu helpen met het in-house ontwikkelen van een compleet product, het doen van contract-research of het inzetten van één of meerdere specialisten van ons op een, locatie van de klant, wat we unaniem als feedback krijgen is de waarde van het gemak van zakendoen met TOPIC. Als we gevraagd worden voor een oplossing, bieden we die ook en dragen zorg voor een vakkundige invulling.