Over TOPIC

Why, How, What?

De visie en missie van TOPIC Embedded Systems hebben wij verwoord in “Why, How en What”. Dit geeft uitdrukking aan wie wij zijn, wat we doen en hoe we de dingen doen.

Why, how, what?

Ambitie

In onze propositie ‘Embedded in your future’ zit beweging en dat klopt: TOPIC wil vooruit. Vandaar ook dat het management van TOPIC voor de komende jaren een aantal ambitieuze doelen voor ogen heeft.

Meer over onze Ambitie

Waarom TOPIC?

Mede door onze kennis en expertise maken wij de wereld elke dag een stukje beter, gezonder en slimmer. De toegevoegde waarde in de samenwerking met TOPIC zit niet alleen in onze opgebouwde softwarekennis, maar ook in onze hardwarekennis, onze ervaring in het uitvoeren van interne ontwikkelprojecten en onze eigen embedded producten.

Waarom TOPIC?
Historie

Op 1 juli 1996 wordt op een zolderkamer gestart met TOPIC Automatisering vanuit de filosofie een onderneming te beginnen met aansprekende opdrachtgevers die kunnen bouwen op hooggekwalificeerde TOPIC'ers. Daarnaast wil TOPIC beschikken over een werknemersbestand van goedopgeleide en communicatief vaardige professionals.

Bekijk onze Historie
Management

Sinds de start in 1996 is gewerkt aan de verdere uitbouw van TOPIC, zowel qua klantenbestand als medewerkersaantal. Met de toename van de bedrijfsomvang is ook gewerkt aan de uitbreiding van het Management. Om invulling te kunnen geven aan de ambities van TOPIC, beschikken wij nu over een sterk en slagvaardig Management Team.

Bekijk ons Management
Partnerships

Om haar klanten en werknemers te kunnen voorzien van de meest actuele en relevante kennis, heeft TOPIC een aantal partnerships en lidmaatschappen. Zo zijn wij Premium Partner van Xilinx en zijn wij gecertificeerd Business Partner van IBM Rational.

Naar onze Partnerships
TOPIC in beeld

In de loop der jaren heeft TOPIC een brede en solide basis opgebouwd aan klantrelaties. Een aantal van hen heeft meegewerkt aan een videoproductie om te vertellen hoe zij de samenwerking met TOPIC ervaren. Ook een aantal TOPIC’ers vertellen hoe het is om deel uit te maken van de TOPIC-familie.

TOPIC in beeld