Het management van TOPIC heeft voor de komende jaren een aantal ambitieuze doelen voor ogen

Added value

Voorop staat dat TOPIC een onderneming wil zijn die toegevoegde waarde levert aan de producten en systemen van haar klanten. Daarbij is een financieel gezonde bedrijfsvoering van wezenlijk belang. Voor haar werknemers is TOPIC een werkgever die goed voor hen zorgt en die zorgdraagt voor uitdagende projecten waardoor de TOPIC’ers zich zowel technisch maar ook persoonlijk verder kunnen ontwikkelen.

Groei

Vanuit deze basis wordt gewerkt aan een verdere groei van TOPIC, zowel in werknemersaantal alsook geografisch. Een wens is om in 2018 een onderneming te hebben met 250 goed gekwalificeerde werknemers. In Nederland is er naast de hoofdvestiging in Best sinds mei 2014 ook een vestiging in Delft geopend.

Producten & Projecten

Na de introductie in 2014 van TOPIC’s eerste eigen producten Dyplo®, Miami, Florida en de Development Kit, ligt het in de lijn der verwachting om de range van eigen producten verder te gaan ontwikkelen en te vermarkten.

Verder is er de doelstelling om nog meer projecten intern op kantoor te gaan uitvoeren. Hiertoe is een eigen TOPIC-projectaanpak ontwikkeld op basis van Scrum/Agile en ISO13485.

Op termijn wil TOPIC over een brede klantenbasis beschikken in zowel de Benelux als Duitsland.