Projecten

In-house projecten

Al vele jaren heeft TOPIC ervaring in het in-house uitvoeren van projecten. De inhoud kan variëren van een ‘software-only’-project, een ‘hardware-only’-project tot een compleet ontwikkelproject waarbij wij in-house het gehele systeem ontwikkelen.

Voorbeelden

Projectmanagement

TOPIC heeft ervaren en geschoolde Projectleiders in dienst. Bij de uitvoer van projecten maken we gebruik van ons eigen kwaliteitssysteem dat ISO 13485 gecertificeerd is. Het standaard ontwikkelproces dat we intern volgen is Agile/Scrum gebaseerd.

Meer over Projectmanagement

Certificeringen

Het Quality Management Systeem (QMS) van TOPIC is ISO 13485:2012 gecertificeerd. Door middel van ons QMS zijn we in staat onze werkzaamheden op een goede en gestructureerde wijze uit te voeren.

Bekijk Certificeringen
Projectvormen

De inhoud van onze interne ontwikkelprojecten kan variëren van een ‘software-only’-project, een ‘hardware-only’-project tot een compleet ontwikkelproject waarbij wij in-house het gehele systeem ontwikkelen.

De uitvoeringsvorm waaronder het project wordt uitgevoerd kan bestaan uit fixed price, regiebasis, nacalculatie of een combinatievorm

Meer over onze Projectvormen
Voorbeelden

In de loop der jaren heeft TOPIC in opdracht van haar klanten diverse projecten voor verschillende toepassingsgebieden intern uitgevoerd. Hierbij maken we gebruik van ons eigen kwaliteitssysteem dat ISO 13485 gecertificeerd is. Het standaard ontwikkelproces dat we intern volgen is Agile gebaseerd. Elk project wordt gestuurd door een gecertificeerd Projectleider.

Bekijk hier een aantal voorbeelden van deze projecten.

Meer over onze Voorbeelden