Extra capaciteit of kennis nodig om snel door te kunnen met de ontwikkeling van je projecten? Dan kom je al snel uit bij consultancy. Maar is ondersteuning op locatie daarbij niet noodzakelijk of heb je geen werkplek beschikbaar? Geen probleem, ook dan biedt TOPIC de mogelijkheid om kennis en capaciteit toe te voegen. Met onze remote consultancy dienst spelen we perfect op dit vraagstuk in.

Onze infrastructuur laat het toe dat onze engineer onderdeel wordt van het team van de klant, gaat werken met de tooling van de klant en geheel op de hoogte is van alle projectdoelen. Met remote consultancy werkt een engineer bij TOPIC op kantoor, met als extra voordeel dat de engineer altijd een team van experts om zich heeft om over specifieke uitdagingen te sparren.

Remote consultancy: onze kennis

Een hoog kennisniveau is één van de redenen om voor remote consultancy te kiezen, om zodoende in korte tijd grote stappen vooruit te maken met ontwikkeltrajecten. Al onze engineers zijn hoogopgeleid en beschikken over brede projectervaring in diverse sectoren. Kennis staat centraal in onze organisatie, wat we stimuleren met initiatieven zoals de TOPIC Academy, workshops en trainingen.

De wereld elke dag een stukje beter, slimmer en gezonder maken: wij zijn jouw partner in technologie.

Andere binnen consultancy

Consultancy

Soms vraagt een ontwikkelproces om extra capaciteit of kennis voor je eigen ontwikkelteam op locatie...

Advies

Heb je een specifiek vraagstuk over een ontwikkeltraject? Ook dan kan TOPIC je verder helpen. Bijvoo...

Meer weten?
Kom in contact

Heeft u vragen of wilt u meer weten?
Neem vrijblijvend contact met ons op.
Wij helpen u graag persoonlijk.

Laat een specialist mij bellen
Stuur een bericht