Embedded

Wanneer je de ontwikkeling van een systeem (elektronica en/of software) of een gedeelte hiervan niet zelf kan ontwikkelen of de verantwoordelijkheid hiervan extern wilt neerleggen, is TOPIC de perfecte partner voor in-house projecten.

Projectorganisatie met agile & scrum werkwijze

We hebben vele jaren ervaring met het in-house uitvoeren van projecten. Door in het offertetraject al op een agile wijze samen tot goede requirements te komen, zijn de verwachtingen voor beide partijen meteen duidelijk. Wij sluiten met ons ontwikkelproces zo nauw mogelijk aan op jouw processen, waarbij wij uitgaan van een agile en scrum werkwijze. Iedere sprint leveren we opnieuw deliverables op, zodat we tijdig kunnen bijsturen. Zo weet je precies in welke fase het project zich bevindt.

ISO gekwalificeerd eigen kwaliteitssysteem

Bij de uitvoer van onze in-house projecten maken we gebruik van ons eigen kwaliteitssysteem dat ISO 13485:2016 (medical devices) gecertificeerd is. Hiermee zijn we in staat om sterk gedocumenteerde software op te leveren. Dit zorgt ervoor dat je certificering kan aanvragen voor jouw medical device. Wanneer je product niet tot deze groep behoort, maken we graag samen de afweging welke documentatie van belang is om op te nemen.

De wereld elke dag een stukje beter, slimmer en gezonder maken: wij zijn jouw partner in technologie.

Benieuwd naar wat we nog méér doen, dan alleen de wereld verbeteren?

Meer weten?
Kom in contact

Heeft u vragen of wilt u meer weten?
Neem vrijblijvend contact met ons op.
Wij helpen u graag persoonlijk.

Laat een specialist mij bellen
Stuur een bericht