Medisch

Efficiënt medische processen beheersen is steeds belangrijker in de kosten overstijgende medische sector. Timing en tijdsbesparing is prettig voor alle betrokkenen van een medisch proces, van patiënt tot specialist en van ziekenhuismanager tot zorgverzekeraar. Investeren in de ontwikkeling van slimme systemen is noodzakelijk.

Van systemen die volledig op zichzelf staan, een mobiele applicatie toepassing die voorziet in de behoefte van zelfzorg, tot medische data vanuit workflow managementsystemen die veilig in een afgeschermde cloud staan. Dit alles ontwikkelen wij vanuit de medische standaard ISO13485:2016, waarmee je snel de stap tot een medical device maakt.

Healthcare innovations in de praktijk

Gezondheidszorg en intelligente software zijn een perfecte match. We vertellen je graag hoe we healthcare innovations in de praktijk inzetten bij klanten. Bekijk hieronder onze cases van TOPIC Healthcare Solutions introduceert nieuwe oplossingen voor klinische werkstromen, door gebruik te maken van geavanceerde digitale technologieën. Door het combineren van onze kennis op het gebied van klinische werkstroomprocessen, slimme sensoren, wiskundige modellen en zelflerende algoritmen streven we er naar om de complexiteit van klinische processen om te vormen tot transparante en soepel lopende werkstromen.

De wereld elke dag een stukje beter, slimmer en gezonder maken: wij zijn jouw partner in technologie.

Benieuwd naar wat we nog méér doen, dan alleen de wereld verbeteren?

Meer weten?
Kom in contact

Heeft u vragen of wilt u meer weten?
Neem vrijblijvend contact met ons op.
Wij helpen u graag persoonlijk.

Laat een specialist mij bellen
Stuur een bericht