Het zit letterlijk in ons DNA om de wereld elke dag een stukje beter, gezonder en slimmer te maken! De family spirit staat centraal. En in het credo ‘embedded in your future’ zit onze ambitie voor innovatie, duurzame relaties en groei.

Wij zijn TOPIC

TOPIC Embedded Systems heeft een no-nonsense instelling. Met een echte familie gedreven instelling, bieden we vakbekwame technische consultants met eersteklas technische vaardigheden in embedded software en digitale hardware. Zo bieden we complete ontwikkelingsprojecten op locatie of in eigen beheer vanuit ons futurologisch kantoor in Best. Met TOPIC Healthcare Solutions introduceren we oplossingen voor klinische workflows met behulp van geavanceerde digitale technologieën. Al ruim 25 jaar begrijpen wij wat de embedded markt beweegt. En daarom staan we met een team van meer dan 100 ingenieurs ons mannetje (én vrouwtje) op gebied van innovatieve productontwikkeling. Onze dagelijkse expertise, embedded in your future!

  • Embedded in your future
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Experts embedded systeemontwikkeling

Historie

Op 01 juli 1996 - een zonnige maandagochtend - zag TOPIC het levenslicht aan een keukentafel in Oirschot. En zo was het begin van de TOPIC Family een feit! In de jaren die daarop volgden, groeide het TOPIC DNA en zo ook de activiteiten. Van diensten op gebied van software services als testing, configuratie-, integratie- en buildmanagement tot digitale hardware ontwikkeling in de kerndomeinen boarddesign en FPGA. In 2005 bereikten we de mijlpaal van maar liefst 100 medewerkers! In 2016 (ons 20-jarig jubileum) stond een verhuizing naar een state-of-the-art kantoor in Best op het programma. We groeiden nog verder door naar 130 medewerker. Sinds 2023 zijn we trotse partner van de Technology & Strategy group. Een mooie volgende stap in de toekomst van TOPIC. Tot op de dag van vandaag blijft het thuisgevoel erg belangrijk: family first.

TOPIC in beeld

Voor ons is TOPIC heel eenvoudig in beeld te brengen met 3 krachtige woorden: why, how and what!

Why? Waarom TOPIC? Met onze kennis en expertise helpen we de wereld iedere dag een stukje beter, gezonder en slimmer te maken.
How? Hoe dan? Onze kernwaarden dienen altijd als basis voor het TOPIC DNA: openheid, eerlijkheid, respect, thuisgevoel, aandacht, oplossingsgericht en innovatief.
What? Wat biedt TOPIC? Op basis van projecten en detachering werken wij aan de ontwikkeling van embedded systemen: software (C, C ++, C #, Java, Python), digitale hardware en FPGA (VHDL). Naast ontwerpen, ondersteunen wij het ontwikkelproces met Application & Product Lifecycle Management en Validatie & Verificatie.

Ons team

Alle familieleden van TOPIC heten TOPIC’ers! De TOPIC Family is een kleurrijke familie met meer dan 20 nationaliteiten! Ons team is een interessante combinatie van verschillende culturen en diverse achtergronden. Of je nu werkzaam bent als engineer, consultant, business manager, recruiter of office manager… iedereen voelt zich thuis! En als familie zorgen we natuurlijk goed voor elkaar! Denk aan iedere dag vers fruit, coaching, regelmatige evaluaties, lunches, opleidingen, trainingen, workshops, iedere vrijdag een borrel, ‘Town meetings’, sportieve uitjes of ons Kerstfeest. Het is belangrijk voor ons om het nuttige met het aangename te combineren. Het zit in ons DNA!

Word jij onze nieuwe collega?

Als engineer heb je keuze uit veel werkgevers. Wij vertellen je graag dat TOPIC de juiste keuze is! Met onze kennis en expertise maken wij de wereld elke dag een stukje beter, slimmer én gezonder.
Werk je voor TOPIC, dan werk je aan uitdagende projecten in verschillende disciplines zoals Healthcare & Life Science, Smart Industry & Robotics, (Aero) space, Semicon, Automotive, Transport & Logistiek. Zoals gezegd: de TOPIC Family is waar het bij ons om draait en wij zorgen uiteraard goed voor onze TOPIC’ers. Vanzelfsprekend bieden wij marktconforme salarissen, flexibiliteit, interessante opleidingstrajecten en direct een vast contract. Bekijk onze vacatures op onze werkenbijtopic site. 

De wereld elke dag een stukje beter, slimmer en gezonder maken: wij zijn jouw partner in technologie.

Benieuwd naar wat we nog méér doen, dan alleen de wereld verbeteren?

Meer weten?
Kom in contact

Heeft u vragen of wilt u meer weten?
Neem vrijblijvend contact met ons op.
Wij helpen u graag persoonlijk.

Laat een specialist mij bellen
Stuur een bericht