Extra capaciteit of kennis nodig om snel door te kunnen met de ontwikkeling van je projecten? Dan kom je al snel uit bij detachering. Maar is ondersteuning op locatie daarbij niet noodzakelijk of heb je geen werkplek beschikbaar? Geen probleem, ook dan biedt TOPIC de mogelijkheid om kennis en capaciteit toe te voegen. Met onze remote detachering dienst spelen we perfect op dit vraagstuk in.

Onze engineer wordt onderdeel van je team, werkt met je tooling en is helemaal op de hoogte van alle projectdoelen. Met remote detachering werkt een engineer gewoon bij TOPIC op locatie, met als extra voordeel dat de engineer altijd een team van experts om zich heeft om over de specifieke uitdagingen van jouw bedrijf te sparren.

Remote detachering: onze kennis

Een hoog kennisniveau is één van de redenen om voor remote detachering te kiezen, om in korte tijd grote stappen vooruit te maken met je ontwikkeltrajecten. Al onze engineers zijn hoogopgeleid en beschikken over brede projectervaring in diverse sectoren. Kennis staat centraal in onze organisatie, wat we stimuleren met initiatieven zoals de TOPIC Academy, workshops en trainingen.

Heb je ook de behoefte om je producten beter, slimmer en gezonder te maken? Wij houden wel van een uitdaging.

Andere diensten binnen consultancy

Detachering

Soms vraagt een ontwikkelproces om extra capaciteit of kennis voor je eigen ontwikkelteam op locatie...

Advies

Heb je een specifiek vraagstuk over een ontwikkeltraject?​ Ook dan kan TOPIC je verder helpen. Bijvo...

Farm Out

Onze Farm Out projecten staan voor één doel: het ontzorgen van onze klant. Meer en meer klanten make...