Onze Farm Out projecten staan voor één doel: het ontzorgen van onze klant. Meer en meer klanten maken van deze unieke service gebruik voor een specifiek ontwikkelingsproject of om tot een oplossing van een bestaand probleem te komen. Wat maken de Farm Out projecten zo uniek? Farm Out projecten draaien niet alleen om de expertise, maar net zo veel om de mensen. Een team van TOPIC experts wordt geïntegreerd binnen het ontwikkelingsproces van de klant. De klant is (en blijft) de lead van het project (Product Owner) en het team werkt volgens de processen en in de omgeving van de klant. Volgens duidelijk vooraf gemaakte afspraken, ontzorgt het TOPIC Farm Out team en smelt het samen met het team van de klant. 

Het Farm Out succes

Het succes van het team begint bij de toewijzing van de juiste mensen. De TOPIC Lead Engineer start met het verkennen van het domain en maakt zich vertrouwd met het project. De TOPIC Lead Engineer zal vervolgens een team van de juiste TOPIC mensen om zich vormen. De Farm Out experts voeren taken en activiteiten uit en leveren epics en deliverables volgens de prioriteiten van en altijd in afstemming met de Product Owner (klant). 

Farm Out staat voor het leveren van service en expertise op maat, met de juiste mensen. TOPIC levert een team van experts dat volledig voldoet aan de eisen en verwachtingen van de klant. Een team dat wordt toegevoegd aan een bestaande organisatie.  Alleen op deze manier kunnen wij de service leveren die door veel klanten inmiddels als onmisbaar wordt gezien. Niet voor niets wordt een Farm Out project vergeleken met een wagon binnen een trein : het team werkt aan een ontwikkelingsproject voor de klant en is daarmee onderdeel van de trein. Deze ‘onderdeel van’-erkenning van zowel de klant als het TOPIC Farm Out Team, maken van deze projecten het succes dat ze zijn. Farm Out-projecten hebben een bewezen staat van dienst vanwege de vele voordelen als hoge efficiëntie, de TOPIC knowhow als back-up tijdens het project en de hoge mate van integratie qua werkwijze, code base en tooling, gecombineerd met het belangrijkste voordeel: de klant blijft altijd ‘in the lead’. De Farm Out projecten hebben betrekking op hardware, software en firmware.

Een Farm Out team bestaat uit minimaal 4 personen waarbij de Product Owner (klant) op één lijn opereert met de Scrum Master (TOPIC) en de Architect (klant) met de Lead Engineer (TOPIC). Zij hebben een totaal focus op oplevering en werken volgens de ontwikkelingsmethoden Safe / Agile / Waterfall. Een Farm Out team zal in-house bij de klant én op locatie bij TOPIC haar taken uitvoeren. 

Twee TOPIC Farm Out medewerkers over Farm Out:

“Met het Farm Out project krijg ik het gevoel verbonden te zijn met zowel TOPIC als de klant. Door van begin tot eind verantwoordelijk te zijn voor een project, neem ik echt verantwoordelijkheid voor de functies waaraan we werken. We werken echt als een team, wat een belangrijk aspect is van de geweldige dingen die we in deze projecten bereiken. Als TOPIC kunnen we ons eigen team bouwen om zo waardevol mogelijk te zijn voor onze klant. De juiste mensen bij elkaar brengen maakt het verschil!”

“Met de Farm Out-projecten kunnen we bewijzen dat we een sterk en samenhangend team vormen. Een team dat op één lijn blijft met zowel de klant als TOPIC en dat deskundige vaardigheden heeft in het beheersen van zowel de processen en kwaliteitsnormen van de klant als die van TOPIC. Met deze vaardigheden in de hand wordt het Farm Out-team echt een aanwinst voor de klant". 

De wereld elke dag een stukje beter, slimmer en gezonder maken: wij zijn jouw partner in technologie.

Meer weten?
Kom in contact

Heeft u vragen of wilt u meer weten?
Neem vrijblijvend contact met ons op.
Wij helpen u graag persoonlijk.

Laat een specialist mij bellen
Stuur een bericht