Technical consulting

Hoogopgeleide experts

Van Systeem Architect, Hardware Architect tot en met Software of Hardware Programmeur, TOPIC kan voor elke fase in het ontwikkeltraject experts leveren.

Hoogopgeleide experts

Expertise

Binnen TOPIC Software Development, TOPIC Hardware Development en TOPIC Development Services beschikken we over experts in embedded software development, mobile application development, hardware development en procesinrichting en -onderhoud.

Expertise

Selectie en begeleiding

De Business Manager van TOPIC selecteert in een zorgvuldig proces de voor het project meest geschikte TOPIC-professional aan de hand van criteria die we samen met onze klanten opstellen.

Selectie en begeleiding
Consultancy

Indien er een behoefte is aan specifieke kennis of expertise of indien er een ‘second opinion’ wenselijk is, kan TOPIC daarbij behulpzaam zijn.

Consultancy
Training

Binnen onze consultancy-activiteiten vallen ook onze diensten op het gebied van training. TOPIC biedt geen off-the-shelf trainingsprogramma, maar stelt samen met haar klanten vast welke behoefte er voor een organisatie is.

Training
Processen

TOPIC Development Services biedt niet alleen proces-ondersteuning, maar zorgt er ook voor dat de omgeving aansluit op de gekozen processen. Om toegang te hebben tot de meest actuele kennis van een wereldspeler op dit vlak, is TOPIC IBM-Business partner geworden voor de Rational tool-suite.

Processen